Introduceți cuvântul cheie

Politică de confidențialitate

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

  1. Cine suntem

Yas Beauty Cosmetics SRL este o companie înregistrată in Romania având ca obiectiv comerțul cu amănuntul a produselor profesionale de manichiura si instrumentelor conexe.

  1. Date personale pe care le prelucrăm

Yas Beauty Cosmetics SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • E-mail
  • Număr de telefon
  • Număr de telefon
  • Adresă de facturare
  • Adresă de livrare
  • Informații cont Facebook
  • Comportament online
  • Număr de comandă
  • Număr de factură
  • Cod produse
  • Denumire produse
  • Cantitate
  • ID TranzacȚie
  • Nume prenume titular cont IBAN
  • Cont IBAN
  • Banca
  • User ID
  1. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

În temeiul îndeplinirii clauzelor din Termeni & Condiții, gestiunea contului de client Yas Beauty:

  • Nume și prenume – pentru a vă putea contacta
  • E-mail – pentru a vă putea trimite informații despre comenzi
  • Număr de telefon – pentru a vă putea trimite SMS când pleacă o comandă
  • Adresa de facturare și adresa de livrare – pentru a vă putea emite facturile și pentru a vă putea livra comenzile
  • ID Tranzacție – fiecare tranzacție cu cardul are alocat un ID
  • Număr de comandă – pentru a putea identifica comanda dvs
  • Număr de factură – generat automat de către sistem
  • Cod produse – codul produselor aflate pe factură
  • Denumire produse – denumirea produselor aflate pe factură
  • User ID – identificatorul de cont utilizat de sistemele de comerț electronic ale Yas Beauty Cosmetics SRL

În interesul nostru legitim de a vă putea oferi online serviciul de retur și conform legii avem nevoie să vă prelucrăm următoarele date cu caracter personal

  • Nume și prenume – pentru a vă putea contacta
  • Număr de comandă – pentru a putea identifica comanda dvs
  • Număr de factură – pentru a putea identifica comanda dvs
  • E-mail – pentru a vă putea trimite informații despre retur
  • Număr de telefon – pentru a vă putea contacta dacă sunt probleme de lămurit referitoare la retur
  • Adresa din documentul de identitate – obligatorie pentru livrarea banilor la retur
  • Cod produse – codul produselor pentru retur
  • Denumirea produselor – denumirea produselor pentru retur
  • Cantitatea produselor – cantitatea produselor pentru retur
  • Motivul returului – opțional, pentru a înțelege mai bine cauza returului
  • Nume prenume titular cont IBAN – necesar pentru a efectua plata
  • Cont IBAN – necesar pentru a efectua plata
  • Banca  – necesar pentru a efectua plata
  • Adresa IP – avem nevoie de această informație pentru a vă putea identifica drept utilizator unic.
  • Istoria navigării pe site-ul yasbeauty.ro – avem nevoie de această informație pentru a ști ce pagini ați parcurs deja până în momentul în care solicitați asistență.
  • Referral-ul (adresa web de unde ați intrat pe paginile yasbeauty.ro) – avem nevoie de această informație pentru a ști dacă ați intrat pe site-ul web din vreun banner al vreunei campanii, știind astfel să vă oferim asistență personalizată.

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal pentru a vă trimite newsletter-ul nostru

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
  • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.
  1. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei Yas Beauty Cosmetics SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Yas Beauty Cosmetics Srl care se află în România.

Datele dvs cu caracter personal pentru newsletter vor fi încărcate la Brevio, care va acționa ca un împuternicit pentru Yas Beauty Cosmetics SRL. Conformitatea transferului de date în Statele Unite este asigurată de Clauzele Contractuale Standard semnate între Yas Beauty și Brevio.

  1. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru cont vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe o durată de maximum trei ani de la ultima activitate în cont sau până când veți decide să îl închideți. Datele din facturi și comenzi vor fi păstrate zece ani conform codului fiscal în vigoare.

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

  1. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la yasbeautylab@gmail.com

Pentru a vă retrage consimțământul dat pentru înscrierea la comunicările de marketing vă rugăm să ne contactați la yasbeautylab@gmail.com

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail yasbeautylab@gmail.com. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.