Introduceți cuvântul cheie

ANPC

ANPC

Cum faceți o reclamație?

Aveți o problemă și nu știți cum să o rezolvați? ANPC vă poate sprijini în soluționarea acesteia, dacă este vorba de un caz reglementat de legislatia privind protecția consumatorilor.

FORMULAR DE SESIZARE ONLINE

INFO- util

Descarca placheta cu telefonul consumatorului

Cum cumpar?

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos. Veti fi directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs. Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele dumneavoastra de contact si modalitatea de livrare. Comanda este confirmata doar prin email. Atentie! Daca unele produse sau comenzi se califica pentru mai multe tipuri de reduceri, se poate aplica doar una dintre acestea.

Numar de contact 

Telefon- 0754 267 586

Program: Luni- Vineri de la 9-17

Metoda de plata

Metoda de plata este ramburs – plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de Curierat Rapid 

Sau plata cu cardul.

Costuri De Livrare

Livrarea costa de la 20 LEI in cazul in care apelati la serviciile de curierat rapid cu o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare la adresa dorita de dumneavoastra. 

Comenzile ale caror produse valoreaza minim 400 LEI beneficiaza de transport gratuit.